PTUJ - 02/620 39 29

ROGAŠKA SLATINA - 03/620 61 90


info@optika-oftalmos.si

www.facebook.com/optikaoftalmos

www.instagram.com/optika_oftalmos

DELOVNI ČAS:

ROGAŠKA SLATINA

Pon. - Pet.: 9:00 - 13:00   15:00 - 18:00

Sob. - Ned. in prazniki: zaprto

PTUJ:

Pon. - Sob.: 8:00 - 20:00

Ned. in prazniki: 9:00 - 13:00

PRIJAVA NA NOVICE - PRIJAVA NA KONTROLO VIDA - ZANIMIVI ČLANKI - SONČNA OČALA - KOREKCIJSKA OČALA

Akcijske ponudbe

070 608 507


Domov  Ponudba Kontrola vida Strokovni članki O nas
Domov

Sončna očala so za vsakega že skoraj obvezna oprema za sončne dni, zato imamo za Vas pestro ponudbo sončnih očal, ki Vas bodo ščitila pred škodljivimi UV žarki skozi vse leto.

V naši ponudbi najdete samo stekla vrhunske kakovosti, ki oko ustrezno zaščitijo in pravilno korigirajo očesno napako. Vsa stekla imajo UV zaščito

Zaradi ritma in načina življenja se vedno bolj pojavlja potreba po korekcijskih očalih. Nudimo vam veliko izbiro okvirjev priznanih blagovnih znamk. Imamo širok spekter cenovnih razredov okvirjev in očalnih stekel.

POGLEJ

Očalna stekla

POGLEJ

POGLEJ

OPTIKA OFTALMOS - otroška očala

Za otroke, ki potrebujejo korekcijska očala imamo veliko izbiro otroških očal. Skozi igro jim pomagamo, da si izberejo njim najudobnejša iz vas ugodna korekcijska očala, ki so dovolj trpežna za njihov razigran vsakdanjik. Tudi tukaj je na izbiro veliko cenovno in dizajnersko raznolikih okvirjev.

Optika oftalmos KONTAKTNE LEČE

Kontaktne leče lahko danes nosi vsak, vendar je odvisno od posameznika, glede na njegove parametre očesa ali so to mehke ali poltrde leče. Mehke leče imamo na zalogi ali pa se nanje čaka dva dni - odvisno od dioptrije, medtem ko poltrde leče potrebujejo posebno pozornost specialista in posledično tudi posebno naročilo, saj so narejena popolnoma individualno - po meri.


Na zalogi imamo tudi tekočine za mehke in poltrde kontaktne leče.

Optika oftalmos KONTAKTNE LEČE

Slana ali klorirana voda lahko škodi našim očem ali samo z neprijetnim draženjem oči ali pa celo z kakšnim vnetjem zaradi bakterij prisotnih v takšnih okoljih. Možnost zaščite oči pred temi neprijetnostmi nudimo vsem – tako pravovidnim kot slabovidnim, saj vam nudimo plavalna očala in potapljaške maske v katere pa lahko vgradimo tudi dioptrijo.

Plavalna očala oz. potapljaške maske pa ne odstranjujejo samo škodljivih dražljajev podvodne gladine ampak nudijo tudi jasen pogled z večjo ostrino vida in širšim vidnim kotom kot brez teh očal.

Na zalogi imamo tudi smučarska očala znamke BOLLE - z možnostjo vgardnje dioptrije.


Preberite več: Športna očala